Canvi de data del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA

L’organització del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA vol comunicar a totes les persones que han mostrat interès a participar en aquesta iniciativa el canvi de dia de la gravació. El lipdub es realitzarà el proper diumenge, 24 d’octubre, a les 4h de la tarda, a la Plaça Major de Vic.

Tal i com havíem anunciat, l’acte estava previst pel 17 d’octubre, el mateix dia que la històrica revista catalana Cavall Fort celebra la Festa dels Lectors de Cavall Fort 2010. En un principi, semblava compatible i beneficiós que coincidissin els dos esdeveniments per convertir aquella diada en una gran festa col·lectiva. Finalment, però, preveient que el nombre de participants en el lipdub pot superar en escreix les 7.300 persones que caben a la Plaça Major, hem cregut necessari canviar de dia per tal de no dificultar el desenvolupament de les activitats programades per Cavall Fort.

Demanem disculpes a tota la gent que s’havia reservat aquesta data i confiem que la nostra decisió, basada en la responsabilitat i el respecte, no afecti la voluntat de formar part d’aquest projecte engegat des de la il·lusió i l’estima a la nostra terra.

Seguirem actualitzant la informació en aquest bloc.

Vic, a 9 de setembre de 2010.

Quant a lipdubindependencia

Aquesta iniciativa l’hem engegat un grup de persones que ens uneix l’estima per la nostra terra i el desig de veure-la lliure, sense cap afany polític partidista ni ànim de protagonisme.
Aquesta entrada ha esta publicada en Lipdub per la independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.