Tots som un, depèn de tu que hi siguem tots!

Ja ens trobem molt a prop del diumenge 24 d’octubre de 2010. Ara és l’hora de fer els possibles per omplir la Plaça Major de Vic d’estelades i senyeres perquè aquest acte passi de ser una anècdota a una fita històrica.

Us encoratgem a convidar a tothom a participar-hi. El boca orella és fonamental per aconseguir el rècord mundial de participació en un lipdub. Tant se val que no sàpigues cantar o que siguis gran, petit, baix o alt. Tant se val mentre el teu cor i la teva ment desitgin la independència del nostre país.

La gravació de l’acte es farà a les 4h de la tarda, però a partir de les 3h punxa discos amenitzaran la jornada mentre l’organització rebi als participants i doni consignes per a la gravació del lipdub. L’esdeveniment culminarà amb un concert amb grups dels Països Catalans.

Per tota aquella gent que vulgui passar el dia a Vic, sapigueu que del migdia fins al vespre hi haurà servei de bar amb entrepans i begudes i venda de samarretes commemoratives del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA.

Us hi esperem a tots i a totes!

Quant a lipdubindependencia

Aquesta iniciativa l’hem engegat un grup de persones que ens uneix l’estima per la nostra terra i el desig de veure-la lliure, sense cap afany polític partidista ni ànim de protagonisme.
Aquesta entrada ha esta publicada en Lipdub per la independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.