Hem fet el rècord mundial de participació en un lipdub!

5771 participants en el lipdub per la indepenènciaObjectiu aconseguit. Gràcies a tots vosaltres hem assolit el rècord mundial de participació en un lipdub. Una vegada més hem demostrat la força del poble català quan se’l convoca per defensar allò més seu, la seva llibertat, l’anomenada causa, la independència del nostre país.

Des de l’organització del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA volem agrair especialment la col•laboració de totes aquelles colles de cultura popular que han volgut participar desinteressadament, pacientment i amb la màxima il•lusió en aquest acte, convertint tot el recorregut i la Plaça Major en una autèntica festa que portarem durant molt de temps al nostre cor. Moltes gràcies!

També voldríem donar les gràcies a totes les persones que han vingut a la Plaça Major de Vic per viure, participar i ajudar a aconseguir aquest rècord. Heu fet que la Plaça tingués una imatge i un color que no oblidarem mai. I els punxadiscos i grups de música han contribuït a fer més gran aquesta festa reivindicativa.

Per acabar, volem agrair la magnífica i imprescindible ajuda de totes aquelles persones voluntàries i de les empreses i entitats que han col•laborat i han fet possible aquest esdeveniment. Mil gràcies també per vosaltres.

El més aviat possible penjarem el vídeo del Lipdub per la Independència i llavors reviureu aquesta diada . I tornareu a vibrar d’emoció.

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA.
Vic, a 25 d’octubre de 2010

Quant a lipdubindependencia

Aquesta iniciativa l’hem engegat un grup de persones que ens uneix l’estima per la nostra terra i el desig de veure-la lliure, sense cap afany polític partidista ni ànim de protagonisme.
Aquesta entrada ha esta publicada en Lipdub per la independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.