Com col·laborar

En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació referent a les diferents maneres de participar en l’elaboració del Lipdub per la independència.

Aquesta és una iniciativa popular que compta amb un pressupost inicial de zero euros. Cada membre de l’organització del LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA, està aportant tota la il·lusió i l’esforç material i/o econòmic per a poder portar a bon terme aquest acte. En aquest espai trobareu la fórmula més adequada per ajudar-nos a fer realitat aquest esdeveniment col·lectiu:

Opció 1: Ajudar-nos a omplir la Plaça de Vic.

Si trieu aquesta opció, només cal que el diumenge, dia  24 d’octubre de 2010, vingueu puntualment a les 4h de la tarda a la Plaça Major de Vic amb totes les estelades i senyeres que vulgueu.

A més, és clar, us convidem a fer ressò d’aquesta iniciativa a tota la gent que, com vosaltres, anheli la independència del nostre país.

Opció 2: Interpretar un tall de la cançó dins el recorregut marcat.

Si formeu part d’una entitat de cultura popular i voleu participar en el recorregut perquè arreu del món coneguin un xic millor la riquesa de la cultura catalana, heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per a determinar l’espai i el tall de cançó que interpretareu.

A banda de les colles de cultura popular, necessitem 150 persones que s’hagin après la cançó i vulguin participar dins el recorregut previ a la Plaça Major. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic lipdubindependencia@gmail.com. Avancem, però, que s’haurà de venir amb dues hores d’antelació per assajar.

Opció 3: Prestar desinteressadament objectes i/o serveis.

Si disposeu de la infraestructura i material que necessitem per fer possible el lipdub, aquesta és la vostra opció. Els objectes i/o serveis que necessitem són els següents:

  • Pebeter.
  • Tres megàfons.
  • Disfressa de Sant Jordi completa.

Opció 4: Fer de voluntari el dia de la gravació del lipdub.

Necessitem persones per a l’organització, informació i seguretat durant tota la jornada. Si voleu formar part del voluntariat, aquesta és la vostra opció. Envieu-nos un correu amb la vostra disponibilitat horària.

Per a més informació, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça:
lipdubindependencia@gmail.com